18 Şubat 2024 Pazar

Karaçay E Derginin 2. Sayısı Yayında


Osmaniye Şehit Veli Demiryürek Bilim ve Sanat Merkezinin E dergisi Karaçay, geçen yıl deprem dolayısıyla yayınlanamamıştı.  E dergimiz, bir yıl verdiği aradan sonra 2. Sayısıyla yine karşımızda. E dergimiz öğretmen ve öğrencilerin birbirinden kıymetli yazıları bulunuyor. Şehit Kaymakam Saimbey, Maddenin Isısı, Bandırma Roket Okulu, kitap inceleme, küçürek öyküler, görsel şiirler, öykü resimleme… gibi birçok konular dergi kendini gösteriyor. E dergimiz Karaçay, birçok minik kalemin ilk ve birbirinden güzel çalışmasına yer veriyor, dolayısıyla bünyesinde birçok heyecanı barındırıyor.

Karaçay E-Dergi, Şehit Veli Demiryürek BİLSEM’in araştırmalarına, makalelerine, denemelerine, yazı, şiir, resim ve daha farklı etkinliklerine yer veriyor. E dergi sayesiyle bu çalışmaların daha geniş kitlere ulaşmış ve dijital ortamda kalıcı hale gelmiş oluyor. Karaçay E dergimiz bundan böyle her dönem yayınlanacak. 2. Sayımız, 1. sayıya göre sayfa sayısını da arttırdı. 1. Sayıda 24 sayfa olan e-dergimiz, 2. Sayıda 38 sayfaya ulaşmış. Dergimizin büyüyerek daha nice sayılara ulaşmasını diliyoruz.

Emeklerinden dolayı Edebiyat Öğretmenimiz Ahmet Doğru ya teşekkür ederiz.

#mebbilsem #AydınAlbak #MullaKatık #CumaAliKılıç

Dergiyi okumak için tıklayınız...

Karaçay E Derginin 2. Sayısı Yayında

Osmaniye Şehit Veli Demiryürek Bilim ve Sanat Merkezinin E dergisi Karaçay, geçen yıl deprem dolayısıyla yayınlanamamıştı.  E dergimiz, bir ...